Konverents “Parkinsonihaige multidistsiplinaarne käsitlus”

Taasturavikeskus osales korraldamisel, lisaks ettekanded ravijuhi dr. Egle Seppo ja neuroloogi dr. Maarika Nurme poolt

PARKINSONI HAIGE MULTIDISTSIPLINAARNE KÄSITLUS
KUMU 28.veebruar 2014

10.00               Registreerimine ja kohv
10.30 – 10.55  Parkinsoni tõbi. Dr. Egle Seppo AS Keila Taastusravikeskus (25 min)
10.55 – 11.20  Atüüpiline parkinsonism. Dr. Maarika Nurm AS Keila Taastusravikeskus (25 min)
11.20 – 12.05  Parkinsomi tõve käsitlus:esmastest sümptoomidest väljakujunenud haiguseni. Dr. Katrin Sikk Põhja-Eesti Regionaalhaigla (45 min)
12.05 – 12.35  Huvitavad Parkinsonihaiged. Dr. Tiiu Retter Põhja-Eesti Regionaalhaigla (30 min)
12 35 – 13.20  Lõuna (45 min)
13.20 -13 50   Parkinsonhaige taastusarvi. Dr. Anneli Teder-Brachchinscki (30 min)
13.50 – 14.45  Füsioterapeudi ja tegevusterapeudi töö põhimõtted M Parkinsoni haigel. Prof. Maria H. Nilson Lund Unversity, Rootsi (55 min)
14.45 – 15. 00 Logopeediline ravi M Parkinsoni puhul. Helena Oselin (15 min)
15.00               Seminari lõpetamine ja kohvipaus

Sihtgrupp: taastuarstid, perearstid, füsioterapeudid, tegevusterapeudid, logopeedid, psühholoogid